julekonkurrencer

Du kunne måske også være interesseret i følgende konkurrencer…

December er en af de bedste måneder på året, ikke nok med vi vælter os i gaver fra familie og venner, selv butikker og firmær kommer i det gavmildehjørne, og udlodder flere konkurrencer med store præmier på spil.
På denne side har vi forsøgt og samle alle de aller bedste julekonkurrencer.
Der findes flere forskellige typer af julekonkurrencer, de er som følgende;

  1. De almindelige julekonkurrencer med en udtrækning af vinderen/vinderne.
  2. Adventskonkurrencer: mange firmær afholder konkurrencer, hvor de udlodder en præmie, hver advent og så den store finale juleaften, hvorfor du her har flere muligheder for, at vinde.
  3. Firmærnes Julekalender – det er også yderst populært og afholde sin egen julekalender i December måned, hvor der trækkes en vinder, hver dag – så tilmleder du dig disse konkurrencer, har du mindst 24 chancer for, at vinde.

Fællesnævneren for de julekonkurrencer du finder her på siden, er du blot skal oplyse dine Kontaktoplysninger, så de kan kontakte dig, hvis du er vinderen.

Hvad kan man vinde i julekonkurrencer?

Der er mange forskellige præmie kategorier, men forvent i julen, er der langt flere konkurrencer og deltage I, end resten af året. Både store og små firmær ønsker og afholde deres egen lille julekonkurrence for, at forkæle deres kunder.
De større firmær udlodder biler, rejser og store gavekort, hvor de mindre firmær oftere udlodder nogle af deres egne produkter eller et gavekort til deres egen butik.
Så der er ingen grænser for, hvad man kan vinde i julen.
Så søg dit held i julen og udnyt folk er ekstra gavmilde – og få tilmeldt dig til så mange konkurrencer som muligt.
OG HUSK: Nogen skal jo vinde årets julekonkurrencer 🙂

Julens bedste konkurrencer

Her på siden forsøger vi og holde et raskt øje med alle årets bedste julekonkurrencer, hvor du kan vinde fantastiske præmier.
Måske tror du ikke, at du får, hvad du ønsker dig – så hvorfor ikke finde en konkurrence, hvor du kan vinde det du ønsker dig – så er der pludseligt større chance for, at du får det som årets julegave.
Så hyg dig ekstra meget i julen, ved og drømme dig væk til en tid, hvor du har vundet alle de konkurrencer, som du har tilmeldt dig i – hvordan ville verdenen så se ud?

Vind med din julekalender

Når du køber en julekalender, kommer der oftest også en chance med for, at vinde noget – læs med videre her, hvor du kan læse mere om, hvad man oftest kan vinde i de forskellige julekalendre-typer.

Skrabejulekalender

Årets skrabejulekalender er måske her du har den største chance for at vinde, hvis du kan skrabe alle juletrærne fri, så kan du kalde dig selv millionær, men mindre kan også gøre det.
Årets skrabejulekalender fra Danske Spil giver mange danskere ekstra julebudget, hvert år.

Voksenjulekalender

De kendte voksenjulekalendre som The Julekalender og Andersens Julehemmelighed, har aldrig haft en fysisk julekalender man kan åbne, hvorfor der ikke rigtig afholdes konkurrencer herpå.

TV-julekalender

Familiejulekalendrene der kommer i tv, har ofte en fysisk kalender, som de fleste børn glæder sig til og åbne, hver morgen. Men familiejulekalendrene kommer også med konkurrencer, spil og lege – til og underholde familien hele julen. Hvis du ikke finder det bag på den fysiske julekalender, kan du nok finde det på enten DR’s eller TV2’s hjemmeside.
 
Til sidst er der kun og sige: Go’ Gavejagt
Og husk på; Nogen skal jo vinde præmien

Start typing and press Enter to search