vind mad og drikke

Du kunne måske også være interesseret i følgende konkurrencer…

Mad er ofte en stor og dyr post i budgettet, som desværre ikke er til at komme uden om. Hver dag skal der mad på bordet, og det koster. Det er fristende ofte at handle ind til lige det, du ønsker og lave være med at tænke på alt, der hedder budget. Det kan også være svært at finde penge til den mad, som vi ved, at vi burde spise. Desværre er det sjældent, at man kan få god og sund mad til fornuftige penge. Men selv, hvis man har råd til mad hver eneste dag – så ville det da være lækkert at vinde et års forbrug af mad.
Det kan du nu. Vind mad ved at deltage i konkurrencer og quizzer online. Med blot få klik kan du være heldig at vinde mad og drikke, der kan lette lidt på dit budget eller blot gøre madlavningen lidt lettere.

Vind gratis mad – nemt og hurtigt

Det er ofte det samme store dilemma, der dukker op, når du står nede i supermarkedet. Nogle gange har man blot lyst til at købe hele butikken, men kommer i tanke om, at madkontoen måske siger noget andet. Hvem vil ikke gerne forkæle sig selv med lidt lækkert uden at skulle tænke på budgettet?
Det kan du nu. På vores side har vi samlet en oversigt over konkurrencer og quizzer på nettet, hvor du kan vinde rigeligt med mad, til at gøre hverdagen nemmere. Deltag i en konkurrence og vind gratis mad. Her kan du finde en liste med de konkurrencer, der lader dig vinde lækre snacks, måltidskasser eller andre gode (og smagfulde) præmier, der hjælper dig med at lette dit madbudget.
Her kan du vinde alt lige fra et års forbrug af chips til gavekort til de dagligvarebutikker, du benytter dig af til hverdag. Der er altså mange penge at spare ved at deltage i konkurrencer, der omhandler mad og drikke. Det gælder både konkurrencer og quizzer, hvor du nemt kan deltage og være den heldige vinder.
I oversigten kan du let vælge de konkurrencer, som du gerne vil vinde. Med et enkelt klik bliver du ført ind på siden, hvor konkurrencer foregår, og hvor du kan deltage hurtigt og nemt. Her kan du også se, hvor længe konkurrencen løber, og præcis hvor meget præmien er værd.

Vind mad og drikke

I oversigten finder du mange forskellige slags præmier, som du kan være heldig at vinde. Vind et års forbrug af mad ved for eksempel af deltage i konkurrencen om Pringles-chips. Sådan kan du være heldig at forkæle dig selv lidt ekstra.
Du kan også deltage i konkurrencen om et gavekort til en butik. På den måde kan du selv være med til at vælge, hvad pengene skal gå til. Og så kan det være med til at lette lidt i madbudgettet for en tid – hvem vil ikke vinde gratis mad?
Du finder også ofte konkurrencer om måltidskasser. Med måltidskasser slipper du for at tænke på aftensmad for en tid og skal blot koncentrere dig om at lave maden og nyde den efterfølgende. Det er altså en præmie, der er værd at tage med hjem. Vind mad til hele familien, ved at deltage i en af nedenstående konkurrencer.

Start typing and press Enter to search

vind en playstation
Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke