vind en rejse

Du kunne måske også være interesseret i følgende konkurrencer…

Nyder du også at komme ud og opleve verden, og at se nye steder med din familie, dine venner eller din kæreste? Men er pengene ikke til den store udgift, som det ofte er at rejse? Bare rolig. Ved at deltage i konkurrencer om at vinde en rejse eller en oplevelse, kan du alligevel få dine rejsedrømme opfyldt. Og så uden at du skal tænke på de mange penge, som det typisk koster.

Vi har her samlet en oversigt over de konkurrencer, der udlover gavekort til fede oplevelser for hele familien. Vind en rejse eller vind ferie til lige de destinationer, som du godt kunne tænke dig at besøge. Med vores simple oversigt kan du let vælge lige netop de konkurrencer, som du gerne vil have en chance for at vinde. Så er det blot at lægge et lod i puljen og håbe på, at du bliver den heldige vinder.

Vind en rejse for 2

Du tænker måske, at det hele virker for godt til at være sandt. Og det er det måske også. Vi kan aldrig garantere, at du vinder det, du deltager i. Men fakta er, at der er nogen, der skal vinde de fede præmier. Og deltager du ikke, bliver det helt sikker ikke dig. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større er sandsynligheden for, at du løber afsted med præmien.

Vind en rejse til Thailand og nyd det varme vejr med smukke strande og unikke oplevelser. Her kan du opleve en anderledes kultur, lækre lokale retter, gode og billige shoppingmuligheder og meget mere.

Deltag i konkurrencer og vind en drømmerejse til lige netop den destination, du gerne vil opleve. På vores side finder du en nem og overskuelig oversigt over de konkurrencer, der er tilgængelige netop nu. Måske er du heldig at finde lige netop den rejse, du har drømt om. Så er det bare med at lægge et lod i puljen og håbe på, at du er den heldige vinder.

Vind ferie i sommerhus i Danmark og oplev den danske natur på tæt hold. Her får du mulighed for at opleve nogle af de dele af Danmark, du ikke ser til hverdag. Kom tæt på naturen og prøv nogle af de egnsretter du måske kun har hørt om.

Vind en rejse til New York ved at deltage i en quiz eller en konkurrence online. Følg med på vores hjemmeside, og deltag i alle de konkurrencer, der tilbyder lige netop den ferie, du er på udkig efter. New York byder blandt andet på Times Square, lækre madoplevelser og storslået arkitektur.

For hele familien

Det er dyrt, når hele familien skal ud og opleve ting sammen. Der er store udgifter forbundet med transport, adgang til oplevelser, mad på restauranter, og selve opholdet. Ved at deltage i konkurrencer kan du være heldig at vinde gavekort eller rejser, så hele familien kan komme med på tur.

Eksempelvis; vind en tur til Legoland eller et ophold i Lalandia. Du kan også være heldig at vinde en rejse til Disneyland for hele familien – så er hyggen og den gode stemning sikret.

Vind en rejse for to eller for hele familien – lad os guide dig til den rigtige konkurrence med chancen for at vinde en drømmerejse til Bali.

Start typing and press Enter to search