vind en playstation

Du kunne måske også være interesseret i følgende konkurrencer…

Er der ikke noget, som du elsker mere, end at komme hjem efter en lang dag, og bare smide sig på sofaen, og tænde for din PlayStation? Så tro os – du er ikke alene! Der er ikke noget mere afslappende, end at koble lidt fra med et computerspil. Og det er sådan set ligegyldig, om man spiller på en konsol som PlayStation, på sin telefon eller på en computer. Trænger du til en ny PlayStation eller har du altid ønsket dig en? Så er det din heldige dag. Vind en PlayStation 4 ved at deltage i en af de konkurrencer, som vi har udvalgt specielt til vores brugere.
Har du ikke haft pengene, lysten eller tiden til at opgradere til den nye PlayStation 4? Så er det måske ved at være tid. Forestil dig at vinde en PS4, og i stedet kunne bruge dine penge på et hav af spil, PlayStation Plus eller noget helt andet?
Det lyder noget federe, end at gå ud og brænde et par tusinde kroner af på en konsol, for så derefter at betale op mod 500 kroner per spil til selvsamme konsol. Tag et kig blandt de PS4 konkurrencer, som vi har fundet her på siden. Måske det er din tur til at vinde en PlayStation 4 gratis.

Få overblik over konkurrencer

Vil du gerne have fingrene i den lækre PlayStation 4, men er budgettet ikke lige til at spendere flere tusinde kroner på ny elektronik? Så findes der, som sagt, heldigvis andre måder, hvorpå du kan få fat i din nye spillekonsol. Ved at deltage i konkurrencer kan du nemlig være så heldig at vinde en PlayStation 4.
Her på siden har vi samlet en oversigt over nogle af de fedeste konkurrencer på nettet i dag. Det er alt lige fra oplevelser med familien til dyr elektronik, som eksempelvis en PS4.
Vind en PlayStation 4 til din gaming-station ved at deltage i en (eller flere) af disse konkurrencer. Det er nemt og hurtigt at være med i de fede konkurrencer. Du trykker blot ind på linket, og bliver sendt videre til konkurrencen. Her kan du med få klik deltage og lægge billet ind på en splinterny PlayStation 4.
I nogle af konkurrencerne kan du desuden vinde gavekort til steder, hvor du kan købe en PlayStation 4. Her er det altså op til dig at vælge, hvad pengene skal gå til. I vores oversigt kan du desuden se, hvornår konkurrencen udløber, og hvor mange penge præmien i konkurrencen egentlig er værd.

Vind lækre præmier

At deltage i konkurrencer online kan nogle gange være udfordrende. Hvordan ved man lige, hvilke konkurrencer der egentlig er ægte nok? Og hvordan sorterer man dem fra de falske? Med vores oversigt over konkurrencer online slipper du for at skulle undersøge og udforske, hvilke konkurrencer du skal deltage i.
I stedet vælger du blot fra oversigten, hvilke konkurrencer der siger dig noget. Du kan altså hurtigt og nemt deltage i de konkurrencer, der ville glæde dig at vinde. Så er det altså bare med at deltage i alle de konkurrencer, du vil. Jo flere du vælger at deltage i, jo større er din chance for at få fingrene i lige det, du ønsker allermest – eksempelvis en PlayStation 4.

Start typing and press Enter to search

Quiz og Vind
Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke