vind en bil

Vi har desværre ingen konkurrencer I denne kategori, men måske en af disse 6 kunne være noget?

Du kunne måske også være interesseret i følgende konkurrencer…

Kan du se dig selv suse ud af landevejen i det varme danske sommervejr med vind i håret og ingen bekymringer om lån og penge? Ja, ikke? Så er det heldigt, at det kan blive en realitet for dig. Vejret kan vi ikke garantere, men vi har her samlet en oversigt over de konkurrencer, der er rundt omkring på nettet, hvor du kan blive den heldige vinder af en bil. Så bliver hverdagen ikke meget sjovere.

En bil er en stor udgift både ved udbetalingen, men også i de mange kommende måneder, når den skal betales af. Har du benzin i blodet og elsker at have en fed bil at bruge timer i? Eller kan du bare godt lide tanken om at vinde en ny bil? Så skal du deltage i de fede konkurrencer om en spritny bil.

Deltag i en konkurrence og vind en ny bil

Det lyder måske for godt til at være sandt. Ikke desto mindre kan du være den heldige vinder af en helt ny bil. Du har måske set andre vinde biler på tv eller deltaget i en konkurrence eller to hos din lokale bilforhandler. Men heldet har aldrig været med dig.

Derfor har vi samlet en oversigt over de konkurrencer, der lige nu tilbyder dig at vinde en bil. Det giver sig selv. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større er dine vinderchancer. Vi gør det nemt for dig; med vores oversigt over quizzer og konkurrencer, der udlover biler som præmie, skal du blot klikke ind på linket og deltage nemt og hurtigt. Ved at deltage i så mange konkurrencer som muligt, øger du selvsagt dine chancer for at vinde.

Men det er jo ikke kun bilen i sig selv, der gør det dyrt at være bilejer. Du skal eksempelvis betale for forsikring og brændstof. Og benzin eller diesel kan virkelig være en stor post i dit månedlige budget – især hvis du pendler langt til og fra arbejde eller skole. Derfor vil du blive glad for at høre, at du ikke kun kan finde konkurrencer, hvor du kan vinde en ny bil.

Hos os finder du også konkurrencer, der udlover lovende mængder benzin. Du kan for eksempel være heldig at vinde mange tusinde kroner til benzin. Så behøver du ikke at bekymre dig om benzinpriser i de næste lange stykke tid.

Vind en bil – nemt og hurtigt

Det er både nemt og hurtigt, at finde og deltage i en konkurrence vind en bil. Med vores brugervenlige oversigt over konkurrencer, skal du ikke gøre andet end at følge det link, der er på siden. Så bliver du ført videre til den virksomhed, der har arrangeret konkurrencen.

Hvad end bilen kan vindes gennem en quiz, et spil eller ved at svare på spørgsmål, tager det sjældent lang tid at deltage. Det kræver meget lidt af din tid, før du kan sikre dig et lod i puljen om en ny bil. På siden finder du også information om præmien, hvad den er værd og hvornår konkurrencen udløber. Du har altså rig mulighed for at danne dig et overblik over de konkurrencer om biler, som du kan deltage i. Husk at jo flere gange du deltager, det større er dine vinderchancer.

Start typing and press Enter to search

Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke