Nem og billig mad i hverdagen

I en travl hverdag er det ikke altid, at der er tid til den store kulinariske oplevelse, når man kommer træt hjem. Skal man oven i købet handle ind på vej fra arbejde, så er der måske kun kort tid til at tilberede maden, og så bliver det ofte noget hurtigt og nemt.

Prøv en måltidskasse

Vil du gerne gøre det endnu nemmere for dig selv i hverdagen at få et sundt og velsmagende aftensmåltid uden at skulle bøvle for meget med det, så kan du fx prøve en måltidskasse, som forskellige firmaer tilbyder. En måltidskasse indeholder råvarer til x antal måltider, og du kan selv bestemme, hvor ofte du ønsker at få den leveret til din adresse. Der følger desuden opskrifter med, så du nemt kan tilberede maden. Så slipper du for selv at handle ind, og du får sund og varieret mad. Har du aldrig prøvet en måltidskasse før, så kan du deltage en konkurrence og vinde én fra fx Aarstiderne. Eller du kan tegne et prøveabonnement på en måltidskasse og dermed får du mulighed for at finde ud af, om måltidskasser er noget for dig. Leveringen af måltidskasser er efterhånden udbredt til hele Danmark, så uanset hvor i landet du bor, vil det med stor sandsynlighed være muligt med levering. Du behøver ikke nødvendigvis at være hjemme, når fragtmanden ankommer, for måltidskassen kan stilles foran din hoveddør efter aftale. Måltidskasserne kan indeholde alt fra vegetarisk mad til fisk, kød eller fjerkræ.

Bestil varer med app

Kender du den smarte app Bilka To Go, hvor du kan bestille alle dine ugentlige indkøb og afhente dem i drive-in hos Bilka samme dag? Det er en utrolig smart og tidsbesparende app. Du kan sidde derhjemme eller i pausen på jobbet og udvælge netop de varer, som du har brug for, og så afhente dem, når det passer dig. Nemmere bliver det ikke. Hvad enten du er en travl karrierekvinde/mand, lever i en børnefamilie, eller bare er typen, der ikke gider bruge mere tid på praktiske ting end højst nødvendigt, så er denne app en rigtig god løsning. Du kan downloade appen til din smartphone, og den er brugervenlig at navigere rundt med. Appen har fået gode anmeldelser med på vejen, og det forstår vi godt.

Vind gavekort til supermarkeder

Vil du gerne spare penge på madbudgettet, så kan du vælge at deltage i forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde et gavekort til supermarkeder. Du finder en del konkurrencer på nettet, og det er gratis at deltage. Du skal til gengæld give dine kontaktoplysninger, så du kan få besked i tilfælde af, at du vinder. Der er mange, som synes, det er sjovt og spændende at deltage i konkurrencer, og det er jo også herligt at vinde. Et gavekort på 1.000 eller 3.000 kroner til supermarkedet er da bestemt også noget, som kan mærkes i månedsbudgettet hos de fleste. De penge du selv sparer, kan du jo så bruge på andre ting, eller du kan spare dem op og bruge dem på noget andet, du ønsker dig.

Start typing and press Enter to search

Vind på andet end sport