ny bil?

Drømmer du om ny bil?

Står du og mangler en ny bil lige her og nu? Eller trænger den gamle model bare til en ordentlig overhaling? Så er der masser af muligheder for at du kan blive godt kørende! Og hvis du blot bremser lidt op, og tænker dig om, behøver du slet ikke gå på kompromis. For du kan rent faktisk godt få lige netop den bil der dækker dine ønsker og behov. Er tiden inde til ny bil? Så er der hele to forskellige muligheder, der er særligt gode at være opmærksom på. Du kan enten vinde en bil, eller købe den.

Søg – og du skal vinde

Hører du til dem der elsker at gamble? Som elsker konkurrencer, skrabelodder og spørgeskemaer? Så ved du sikkert også, at her kan være virkelig gode chancer for at vinde fantastiske præmier. Lige fra gavekort til supermarkedet og sommerferien, pengepræmier og PlayStation til en helt ny bil! Mulighederne er mange. Og det kan få pulsen til at stige hos de fleste!  Men desværre er chancerne for at være den heldige vinder af hovedpræmien, også meget, meget små.

Lån og køb med det samme

Heldigvis findes der også andre måder at blive godt kørende på. Og har du ikke hverken nerver eller tålmodighed til at satse på at vinde en ny bil? Så burde du måske overveje at købe den i stedet. Selv om det kan lyde ualmindeligt dyrt, så behøver det rent faktisk ikke være tilfældet. For har du ikke lige penge nok på kontoen til det ønskede køretøj, så findes der en række troværdige låneudbydere. Som tilmed tilbyder et billån uden udbetaling – og uden uoverskuelige renter.

Få lige den bil du vil have

Det giver dig en unik mulighed for at få den bil du vil have – med det samme! Uanset om det er en praktisk Seat familiebil eller en dyr Mercedes-Benz. Om det er en ny bil eller du har behov for at få finansieret en billigere, brugt bil. Det er både nemt og ligetil. Og så tager det blot få minutter at ansøge om et billån. Det første du skal forholde dig til, er det ønskede beløbs størrelse og løbetid. Ofte er der en særlig billånsberegner, hvor du med det samme kan se din månedlige udgift til en ny bil. Her optræder der ingen skjulte gebyrer og ingen uforudsete overraskelser.

Et unik indblik i dine udgifter

På den måde kan du hurtigt få en idé om, hvad et eventuelt billån kan komme til at koste dig. Og om det er drømmebilen du skal investere i. Eller om du skal slække lidt på kravene, når det gælder en ny bil. Du får ganske enkelt et lynhurtigt indblik i hvad dine udgifter til et billån vil løbe op i. Det vil både sige din månedlige ydelse, renten og det samlede beløb, som du skal betale tilbage i den sidste ende.

Undgå at gå forgæves

Dog skal du være opmærksom på, at der kun er tale om en vejledende beregning. Netop fordi det først er muligt at oplyse om den endelige rentesats, når der er foretaget af en indledende kreditvurdering. Du kan dog sagtens lave en uforpligtende låneansøgning uden at bordet fanger. Det sker først, når kreditaftalen er underskrevet og al nødvendig dokumentation er indsendt. Det er din garanti for, at du ikke går forgæves til bilhandleren efter din nye drømmebil.

Start typing and press Enter to search

Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke