Elsker du også boligindretning?

Drømmer du om at give dit hjem en ordentligt make-over? Måske skifte det det gamle spisebord ud med et lidt mindre eller mere moderne af slagsen? Få et par nye puder til sofaen og en plaid til de kølige dage? Eller måske få nye farver og håndklæder på badeværelset? Hvorfor så ikke bare komme i gang? Måske er det kun blevet ved drømmene, fordi det kræver lidt tid og planlægning at indrette både hele og dele af sin bolig. Måske skyldes det, at det nemt koster en del penge. Penge, som du skal bruge på noget andet.

Vind din nye indretning

Så er der heldigvis andre måder, du kan føre dine drømme om boligindretning ud i livet på. Og en af dem er ved at deltage i nogle af de konkurrencer der findes på nettet. Her kan man både vinde pengepræmier til en række forskellige stormagasiner. Men man kan også være så heldig at vinde lige netop den stol man har kigget på så længe, eller måske et par flotte lysestager eller en smuk vase, der kan vær med til at sætte prikken over i’et i din bolig.

Tænk hvis du vandt …

Det lyder måske lidt besværligt – men det er det overhovedet ikke! Og tænk nu hvis det var dig, der vandt! Dig, der pludselig fik penge til at kunne friske indretningen lidt op med enten maling eller nye møbler! For der findes en række sider på internettet, hvor du kan deltage i alverdens konkurrencer. Det kan både være hurtige skrabespil, sjove quizzer og lidt mere tidskrævende spørgsmål. Og præmierne varierer også fra et års forbrug af chips til gavekort til både rejser og supermarkeder.

Fede præmier – helt gratis!

Det bedste ved det hele er, at det i langt de fleste tilfælde er ganske gratis at deltage. Det koster dig med andre ord ikke en krone, og tager kun ganske få minutter af din tid. Så er du med. Det eneste du skal gøre, er at indtaste dit navn og din mailadresse. Det sidste er især vigtigt, hvis du gerne vil have besked, hvis – eller når – du har vundet. Det kan dog være en god idé at læse konkurrencereglerne inden du går i gang, for i nogle tilfælde kan din deltagelse også give udbyderen af konkurrencen ret til at videredele din mailadresse. På den anden side, kan det også betyde, at du får mulighed for at deltage i endnu flere fede konkurrencer. Og hvem ved? Måske er der den helt store pengepræmie iblandt, så du kan indrette hele boligen fra kælder til kvist!

Start typing and press Enter to search

ny bil?Vælg præmier du reelt kan bruge
Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke