julestemning

Sådan kommer du i den bedste julestemning

Der er mange der når og blive træt af julen, allerede inden December er startet – da butikker starter tidligere og tidligere med og pynte op til jul.

Har du også problemer med og komme helt op i den rette julestemning, så læs med her, hvad du kan gøre for og blive inspireret.

Start med og sig “HoHoHo…” og læs med videre

Indhold i denne artikel

Julekonkurrencer

Det mest oplagte er December er fyldt med gaver og store konkurrencer! Alt det handler om i December er at give. Hvorfor virksomheder og foreninger i en lindstrøm afholder diverse julekonkurrencer, hvor du kan vinde alt fra et par hundrede kroner til en ny bil.

Og hvis en gavejagt i konkurrenceland ikke kan få julestemningen frem i dag, så frygt ej – der er stadig masser du kan gøre endnu.

Julemusik

Du kan starte med og tænde dit kalenderlys og ellers bare tænde for radiøn, så er du sikker på at julesange vil blive spillet i en lind strøm. De fleste julesange kan få dig, til og synge med og peppe din grå December dag lidt op, hvad end det er Wham’s Last Christmas eller MC Einar, så ender vi alle altid med og synge med. Du kan også vælge og synge nogle af de klassiske julesalmer, såsom Højt Fra Træets Grønne Top, eller På Loftet Sidder Nissen.

Julebag

Julen er også den tid på året, hvor vi spiser allermest og bager mere end noget andet tidspunkt. Vi kender alle duften af brændte mandler på strøget eller, eller når ovnen åbnes og duften af brunkager siver ud i rummet.

Sæt en søndag eftermiddag af til, at bage de forskellige julekager som Vaniljekranse, brunkager, jødekager, klejner osv.

Start typing and press Enter to search

Vælg præmier du reelt kan brugeblack friday
Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke