Vælg præmier du reelt kan bruge

Sådan tjekker du om du skal være Dagens Vinder

Elsker du også at deltage i konkurrencer i alle afskygninger? Og bliver du høj af spænding af, om det nu er dig, der er den heldige vinder? Så ved du nok også at internettet bugner af forskellige slags konkurrencer. Konkurrencer hvor du enten skal svare på spørgsmål, skrabe tre ens felter, samle et puslespil eller noget helt fjerde. Der er også konkurrencer, hvor du blot skal tilmelde dig et nyhedsbrev. Men fælles for de fleste er, at der er et væld af flotte og fristende præmier på højkant!

Vælg præmier du reelt kan bruge

Mange af disse konkurrencer du støder på, på nettet er gratis. Man kan derfor let blive lokket til at deltage i alle de konkurrencer der er, i jagten på den store præmie. For måske er det dig, der vinder bilen? Eller vinder millionen? Men selv om det ikke koster noget at deltage, så er det måske ikke alle konkurrencer du behøver deltage i? Det tager godt nok kun få minutter at være med. Men det er næppe alle præmier du vil få lige stor glæde af.

Tjek test inden du deltager

Er der et mobilabonnement på højkant, kan det være en god idé at tjekke om det passer til dit behov? Og har du chancen for at vinde et rejsegavekort til et selskab du ikke har hørt om endnu? Så skulle du måske lige undersøge deres troværdighed inden du spiller med. Et af de steder hvor du kan finde ud af, om præmierne vil gøre glæde, er på nogle af de mange testsider, der findes på internettet. Her gennemgås en række forskellige produkter med de fordele og ulemper de hver især måtte have.

Hvor vil du helst være Dagens Vinder?

På sider som BedstTest.dk kan du således hurtigt se, om de præmier du kan vinde, er umagen værd. Det er sider der udelukkende beskæftiger sig med at teste og anmelde produkter. Lige fra el-løbehjul til powerbanks. Her får du hurtigt et overblik over, om en given ting nu også er noget for dig. Eller om du i stedet skal kigge dig om efter en anden konkurrence. Med en anden præmie. For hvorfor deltage i en konkurrence om en PS4, hvis PS5, der er lige om hjørnet er bedre? Og du egentlig hellere vil have denne? Takket være disse testsider kan du både nemt og hurtigt tjekke om du skal være Dagens Vinder.

Start typing and press Enter to search

julestemning
Få de nyeste konkurrencer direkte i din indbakke