Vind på andet end sport

Vind på andet end sport

De fleste forbinder betting med væddemål på sport. Det er også i høj grad det, som der spilles på hos store og mindre bookmakere. Men der er også andre odds, som ofte kaldes for “specials” og du kan læse om nogle af dem nedenfor.

Dronningens nytårstale

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og derfor er der også fokus på dronningens nytårstale odds. Hvert år får danskerne mulighed for at spille på hvilke ord Dronning Margrethe vil inkludere i hendes tale på årets sidste aften.

Her kan det være en god ide at kigge nærmere på hvad der er sket omkring det danske kongehus i løbet af året. Desuden kan du analysere tidligere taler fra de seneste 50 år, hvor Dronning Margrethe har været dronning af Danmark. Det kan være, at du kan finde et mønster for hvilke ord hun plejer at inkludere i sin tale og overveje at spille og vinde på dem. Det er en sjov måde at gøre nytårsaften en lille smule mere spændende, så længe at du spiller ansvarligt.

Næste James Bond

Daniel Craig var en kæmpe underdog, da han blev valgt som den næste James Bond. Det føltes nærmest som om at det var i går, men faktisk var det helt tilbage i 2005. Valget af Craig overraskede verden, da han ikke lignede de tidligere Bond-skuespillere med sit lyse hår og sin ”lave” højde på 178 centimeter.

Craig nåede at have hovedrollen som 007-agenten i fem film, og flere har ham som favoritten af de bedste Bonds nogensinde. Den titel vil den næste person i rækken naturligvis forsøge at tage fra ham.

Hvem der bliver den næste James Bond, kan du allerede spille på hos diverse bookmakere. Allerede for ca. et år siden blev det afsløret af Tom Hardy var blevet udvalgt som den næste 007-agent. Men det er altså først for et par måneder siden at det blev afsløret at Craigs sidste film blev ”No Time to Die.”

Tom Hardy er under alle omstændigheder ikke overraskende bookmakernes storfavorit. Han får dog tæt kamp af Richard Madden, som mange har favorit til at blive den næste Bond. Du kender sikkert allerede til Madden, som spillede Robb Stark i Game of Thrones, der er en af alle tiders mest populære Tv-serier.

Præsidentvalget i USA

Det føles nærmest som om at der var præsidentvalg i USA i går. Dog var det tilbage i november 2020, hvor Joe Biden vandt valget. Nærmest direkte efter valget tilbød flere bookmakere odds på hvem, der vinder det næste valg.

Der er først Præsidentvalg i USA i november 2024. Derfor skal du være meget tålmodig, hvis du vælger at spille på det allerede i dag. I forbindelse med det næste Præsidentvalg, kan det være at Trump ender tilbage på posten. Hillary Clinton, som var oppe imod Donald Trump i 2016, har for nyligt udtalt at hun tror at Trump vil stille op i 2024 og at han potentielt kan ende demokratiet. Det er en helt anden debat, men uanset hvad, kan du før eller senere spille på det amerikanske præsidentvalg.

Start typing and press Enter to search